Boomhutbed op maat

Niet alleen een bed maar een droom

Op een regenachtige dag is er niets zo lekker, dan wanneer de kinderen toch lekker kunnen spelen. Helaas is dit niet altijd even handig, bijvoorbeeld met visite of achterstallig werk dat nog gedaan moet worden. Hoe lekker is het dan als ze zichzelf heerlijk kunnen vermaken op hun eigen slaapkamer of evt. speelkamer? Met een droom speeltoestel voor binnen!

Gebruikte materialen voor een echte boomhut sfeer

Ik ben geïnspireerd door Antoinette Blok van boomhutbouwen.nl die zo veel mogelijk met gerecyclede planken, balken en andere spullen werkt. Dit geeft de echte look als je aan boomhutten denkt, maar dat is natuurlijk niet alles, want je moet het wel op de juiste manier toepassen om er een geheel van te maken. Perfect imperfection noemen wij dat.

Sfeerimpressie

Door de speelsheid van een boomhut naar binnen te brengen, krijg je binnen het gevoel dat je buiten bent. Door deze stijl te hanteren krijgt het al gelijk een uitnodigende sfeer om er in en mee te gaan spelen. Binnen heb je natuurlijk niet zo veel groen als buiten. Hierom is het van belang om leuke planten te gebruiken en/of een leuk behang te gebruiken in de kamer om de sfeer van buiten nog meer naar binnen te halen.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie?